Ördöngös játék csengeri módra

Mándi László (szemben) ismét jött, látott, gólt szerzett, a Csenger pedig győzelemmel kezdett
Mándi László (szemben) ismét jött, látott, gólt szerzett, a Csenger pedig győzelemmel kezdett - © Fotó: Kákos Dávid
Csenger – Visszatért ML7, nyertek a szatmáriak a bajnoki nyitányon.


A bajnoki nyitány önmagában nagy durranás, Csengerben pedig még erre is rátettek egy lapáttal. Az NB II-es futsalcsapathoz ugyanis visszatért ML7, vagyis Mándi László, aki korábban az abszolút közönségkedvenc státust élvezte a keleti végen. A Kazincbarcikai Ördögök elleni első hazai fellépésen – csereként –? őt is bevethették a szatmáriak. Nem is vesztegette az időt, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne azonmód be is talált. Akkor, amikor a hátrány miatt kockáztató borsodiak vészkapus megoldással operáltak, vesztükre, mert az ismét színre lépő frontember a félpályáról az üresen hagyott ketrecbe postázta a labdát.

Ez, persze csak egy, igaz nem elhanyagolható mellékszál, a történet vége a lényeg: a csengeriek kilenc gólt rámoltak be egy nem akármilyen összecsapáson. Így a Szilágyi Sándor vezényelte együttes – a piros lapok, no meg a második félidőben kirobbant csetepaté miatt, amit a látogatók korábbi élvonalbeli játékosa, Komlósi Ádám foga bánt… – meglehetősen hosszúra nyúlt meccsen legyűrte a hozzá hasonlóan az előző évadot dobogón zárt vendégeket. A házigazdák ugyebár a második, a barcikaiak a harmadik helyet csípték meg – ezzel a sorrenddel idén is kiegyeznénk.

Futsal: NB II.

Keleti csoport, 1. forduló

Csenger Futsal–Kazincbarcikai Ördögök 9–6 (7–4)

Csenger, 350 néző, v.: Szabó F., Takács I.

Csenger: Szabó J. – Pankotai I., Balogh Á., Osváth S., Bodó R. Csere: Juhász S. (kapus), Balogh Zs., Gaál K., Mándi L., Orosz F., Rigó A., Pálfi I., Lengyel M. Edző: Szilágyi Sándor

Gól: Bodó R. 2, Pálfi I. 2, Gaál K. 2, Osváth S., Rigó A., Mándi L. Kiállítva: Orosz F. (2. perc), illetve Csicsvári (37. perc)
További eredmények: Rubeola–Kincsem Lovaspark 6–2, Dunakeszi Kinizsi–Vác 8–5, Kecskemét–Corvitas Gödöllő 15–1, Újpest–Berettyóújfalu II 4–1, Gyömrő–Gyöngyös 4–1.

Címkék: ,hirdetés