Óriási buborékok és piknik az udvaron, mindez Mándokon

Óriási buborékok és piknik az udvaron, mindez Mándokon
Mándok – Tartalmas gyermekhetet rendeztek Mándokon.

Játékos programokban bővelkedő gyermekhét részesei lehettek a bölcsődések és az óvodások. A nyitónapon sportnapot rendeztek különféle ügyességi játékokkal. A mozgás során megtapasztalhatták az egészséges küzdőszellem élményét. Kedden bográcsban főtt az ebéd, piknikeztek az udvaron.

Szerdán hagyományteremtő céllal először szervezték meg az ovifoci-gálát, ahol kilenc település óvodásai küzdöttek a vándorkupáért. Csütörtökön közvetlenül ismerkedhettek meg a gyermekek a rendőrök munkájával, technikai berendezésével. Az Ovi-zsaru program keretében a helybeli Sántha Imre címzetes rendőr törzszászlós interaktív előadást tartott a biztonságos közlekedés szabályairól.

Pénteken felejthetetlen élményt jelentett, igazi különlegességet nyújtott a Buborék Show: az óriási buborékok látványát nagyon élvezték a gyermekek.

Szombaton családi napra várták a régi és az új óvodások, bölcsődések családjait: volt közös torna, a Romwalter együttes zenés, interaktív koncertje, arcfestés, ugrálóvár, tombolasorsolás, melyen minden résztvevő gyermek nyerhetett egy-egy ajándékot. A napot közös ebéddel zárták. A gyermekhét önzetlen támogatója volt
ifj. Pekó László, a Nyírzem Zrt. vezérigazgatója, Mándok önkormányzata, a Mándoki Városüzemeltetési Intézmény, valamint a Gyermekkert Óvoda és Bölcsőde szülői munkaközössége.

KM

Címkék: ,hirdetés