Óriási hajrával nyert és bent maradt a Bátor

A nyírbátoriak megdolgoztak a bennmaradásért
A nyírbátoriak megdolgoztak a bennmaradásért - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – Sokan rettegnek ettől a naptól, mármint a péntek 13-tól. A Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapatának viszont nem volt ildomos holmi babonával bíbelődni, ettől jóval fontosabb dolga akadt: kiharcolni a bennmaradást a szezon utolsó mérkőzésén, a pályán történtektől függetlenül már biztosan a negyedik helyen végző Kecskemét ellen.

A hazaiaknak egy pont hiányzott az üdvösséghez, aminek megszerzése az első félidő után keserves küldetésnek tűnt. A különösebb teher nélkül játszó vendégek kihasználták a nyírségiek érthető feszültségét, akik a folytatásban még nagyobb csávába kerültek. A háromgólos hátrány pillanatok alatt hatra hízott, újabb hat perc elteltével viszont minimálisra csökkentette hátrányát a Váczi-legénység. sőt nagy izgalmak közepette, óriási hajrával fordított, győzelmével pedig újoncként megkapaszkodott a második vonalban.

KM-KT

Kézilabda: NB I B., férfi

VKK Nyírbátor–Kecskemét 27–26 (11–14)

Nyírbátor, 400 néző, v.: Tomecseko-Hunyadi, Unyatinszki.

Nyírbátor: Gadnai A.. – Csébi D. 1, Csendes Á., Erdős Z. 7/3, Hornyák Z., Bíró Á. 6, Vasas Gy. 6. Csere: Kőrizs I. (kapus), Kovács Á. 4/1, Dobos B., Fülöp G. 2, Nagy D. 1, Csonka P. Edző: Váczi Sándor.

Kiállítások: 8, illetve 6 perc. Hétméteresek: 4/4, illetve 7/6. Junior: 26–39.
hirdetés