Őrizetbe vették a jómadarakat – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Őrizetbe vették a jómadarakat – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: BEOL
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 21-én történt rendőrségi eseményeiből.


A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá Terem belterületén egy személygépkocsival közlekedő 23 éves hajdúhadházi lakost 2018. december 21-én éjjel. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfit a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága korábban a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 21-én elfogták B. Mihály 21 éves nyírmadai lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztésének letöltését önként nem kezdte meg. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai Dombrád és Tiszakanyár között 2018. december 21-én este elfogták B. Zsolt 33 éves tiszakanyári lakost. A férfi ellen a Kisvárdai Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés