Őrizetben a bökönyi prostituált – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Őrizetben a bökönyi prostituált – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 2015. július 10-én elfogta, majd őrizetbe vette Gy. Norbert 20 éves helyi lakost, aki a megalapozott gyanú szerint előző nap a megyeszékhelyen egy lezáratlanul parkoló gépkocsiból eltulajdonított egy táskát, benne pénzzel, iratokkal és két mobiltelefonnal. Az eljárást a nyomozóhatóság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folyatja.

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 47 éves férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság 2015. július 10-én. A helyi lakos a város külterületén egy vegyesboltban kiabálva szidalmazta az ott tartózkodókat, cselekményét többszöri felszólítás ellenére sem hagyta abba. Előállítását követően a férfi azzal magyarázta tettét a rendőröknek, hogy ittassága miatt nem akarták sörrel kiszolgálni.

Tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vett őrizetbe egy 19 éves bökönyi lakost. A nő 2015. július 10-én a megyeszékhelyen tiltott helyen, egészségügyi kiskönyv nélkül kínálta szexuális szolgáltatásait az arra haladó autósoknak.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse vett őrizetbe egy 28 éves helyi lakost. A férfi 2015. július 10-én a kisvárosban egy építési területről tulajdonított el fémanyagokat, amiket a rendőrök igazoltatáskor megtaláltak nála.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság 2015. július 11-én hajnalban vett bűnügyi őrizetbe egy 41 éves tiszaeszlári férfit, aki a bíróság többszöri idézése ellenére nem jelent meg a tárgyaláson.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés