Örökbefogadhatók, szeretetre vágynak

Akt.:
Örökbefogadhatók, szeretetre vágynak
© Fotók: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE
Debrecen – Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább 2 alkalommal a kiválasztott állattal. A menhelyet a Mészáros Gergely-kert 0452/2 szám alatt találhatják. A családkereső állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók meg. Egyeztetés és egyéb információk: az info@debrecenikutyahaz.hu e-mail-címen vagy a 06 20/402-4301-es telefonszámon és a menhely honlapján.

Balin 2018. májusi születésű kan, kutyákkal jól kijön, játékos. Leginkább másik kutya mellé ajánljuk, hogy lehessen társa, akivel levezetheti az energiáját. Kinti-benti helyet keresünk számára, ahol a lakásba is bejárása lehet. Várhatóan közepes vagy nagy testű lesz felnőtt korában.

Esmeralda 1 év körüli kutyus, rajong az emberekért, és kutyákkal is barátságos. Pórázon szépen sétál. Olyan családot keresünk számára, ahol benti kutya lehet, szívesen melegedne a gazdival a kanapén.

Mogyoró nagyon barátságos, 6 hónapos lány cica. Játékos, korának megfelelő aktivitással rendelkezik, de nyugodt természetű. Ha valaki egy „ölbecicára” vágyik, akkor ő a megfelelő választás!

Violetta kedves, játékos, 2-3 év körüli kislány. Érzékeny, ragaszkodó természet, rengeteg szeretettel hálálja meg, ha foglalkoznak vele. Olyan családot szeretnénk neki, ahol családtagként élhet, beengedik a lakásba is, így benti-kinti helyet keresünk számára.

Juanita ragaszkodó, bújós, ugyanakkor aktív, nagyon pörgős leányzó. Lakásban nem rombol, szobatiszta. Olyan otthont keresünk számára, ahol le tudják vezetni az energiáját, esetleg eljárnak vele kutyaiskolába, futni, kirándulni is. Kinti vagy kinti-benti tartással szeretnénk adni.

HBN
hirdetés