Sajtójájékoztató: Pályázati lehetőség nonprofit szervezeteknek

By Samu Somló
Nyíregyháza – Az Érkertet, Örökösföldet és a Huszártelepet érintő rehabilitációs miniprojektre nyílik pályázati lehetőség nonprofit szervezetek számára a nyíregyházi önkormányzat és az Európai Unió támogatásával – mondta el keddi sajtótájékoztatóján Kósa Tímea alpolgármester.

Azt is kifejtette: a Programalapból finanszírozott tevékenységek célja az érintett városrészek hátrányos helyzetének csökkentése, melyre százszázalékos támogatási intenzitás mellett több mint 80 millió forint áll a pályázók rendelkezésére.

A miniprojektek keretében a szervezetek pályázhatnak közösségfejlesztést és a helyi identitást erősítő akciók, kortárssegítő programok szervezésére, bűnmegelőzési programok rendezésére, szabadidős, tehetséggondozó és egészséges életmódot népszerűsítő rendezvények, környezettudatosságot támogató, integrált településfejlesztési tevékenységekhez és infrastrukturális fejlesztésekhez, munkaerő-piaci reintegrációhoz kapcsolódó programok megvalósítására. A pályázatok benyújtásának határideje 2014. január 3., míg a befejezés várható ideje szeptember 30.

Címkék:


Örökösföld.
SZON.HU


hirdetés