Szavazzon a legjobb szabolcsi közép- és általános iskolára!

Akt.:
Szavazzon a legjobb szabolcsi közép- és általános iskolára!
A Szabolcs Online meghirdeti a megye legjobb iskoláját kereső versenyt. Az egy hónapig tartó viadalban olvasóink szavazatai alapján dől el, hogy ki kapja a vándorkupát.

Kezdeményezésünk elsősorban az iskolák kedveltségi sorrendjét mutathatja majd meg, de a szavazás idején megyénk iskolai közösségei a minőségi oktatási eredmények, a helyi hagyományok bemutatásával is befolyásolhatják a szavazókedvet, a végeredményt. Felajánljuk a lehetőséget, hogy rövid bemutatkozó szöveget küldjenek iskolájukról, ezt elhelyezzük a portálunkon, így tájékoztatva a szavazásban résztvevőket, hogy miért érdemes az Önök intézményére voksolniuk. Ha élni kívánnak vele, a bemutatkozó szöveget a szerk@szon.hu címre várjuk. A szavazás szeptember 22-én kezdődik, és október 24-ig tart, két kategóriában: általános iskolákra és középiskolákra lehet voksolni. Az kapja a saját kategóriáján belül a vándorserleget, és a Kelet-Magyarországban az egy oldalas bemutatkozási lehetőséget, aki a legtöbb támogatót tudhatja maga mögött.

A szavazás elindult! Kattintson a kategóriára és szavazzon!

Szavazzon a legjobb általános iskolára!

Szavazzon a legjobb középiskolára!

 

Az iskolák bemutatkozóit itt megtekintheti! >>>A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Örökösföld.
SZON.HU


hirdetés