Örömjátékkal búcsúznának

Szlovenszki Attila is készen áll a bevetésre
Szlovenszki Attila is készen áll a bevetésre - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Bajnokságbeli utolsó hazai mérkőzésén a Ferencváros lesz a Nyíregyházi TK szuperligás férfi tekecsapatának ellenfele.

Ha nem is tartozik a legjobb csapatok közé, tekében is a Ferencváros a legnagyobb múltú hazai klub, így aztán rangot jelent ellene játszani. A Nyíregyházi TK-nek ráadásul jól is megy mostanában a Fradi ellen, így a szuperligás férficsapat bizakodva várhatja a szombati (kezdés 14 órakor) mérkőzést.

Ráadásul már biztos bennmaradóként, hiszen az utóbbi hetek jó eredményeivel, valamint a Vasasszonyfa elleni idegenbeli győzelemmel matematikailag is eldőlt, hogy a nyírségiek jövőre is a legmagasabb osztályban játszanak. Tavaly hazai pályán bravúrral győzték le a Fradit, miként az ősszel idegenben is, a csapat sorsa akkoriban kezdett jóra fordulni. A hatodik helyen álló zöld-fehérek azért magukkal hoznak egy kétszeres világbajnokot, Botházy Pétert, a nyolcadik nyíregyháziak pedig akár még előreléphetnek egy helyet a hátralévő két fordulóban, így maradt számukra motiváció, de igazi örömjátékkal rukkolhatnak ki a tavaszi utolsó hazai meccsükön.

Címkék: ,hirdetés