“Örömmel adjuk át ezt a centrumot” – Strandröplabda központot kapott Nyíregyháza

Akt.:
“Örömmel adjuk át ezt a centrumot” – Strandröplabda központot kapott Nyíregyháza
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Ezentúl nem csak Sóstón és a Városi Stadionban lehet majd strandröpizni, hanem a Continental Aréna előtt is. Pénteken itt adták át a Hübner Beach Volleyball Centrumot, amely két elkerített pályát foglal magába. A névadó nevében Dobi József igazgatási vezető köszöntötte az ünnepélyes átadáson megjelenteket.


– Nyolc esztendeje döntöttünk úgy, hogy a város központjában megrendezzük a népszerű strandröplabda tornánkat. Öv éve merült fel a gondolata egy állandó pályának, akkor ezt a stadionban alakítottuk ki. A Hübner és a város sikeres együttműködésének és jó kapcsolatának eredménye ez a strandröplabda centrum – hangsúlyozta ki beszédében Ingo Heerdt, a Hübner-H Kft. ügyvezető igazgatója, aki gratulált a Fatum-Nyíregyháza kupagyőzelmének és a bajnoki ezüstnek.

– A Hübner és a röplabda egyaránt fejlődik, a Hübner és a város közötti kapcsolat úgyszintén. A kettő közötti hasonlóság egyben összefüggés is. Örömmel adjuk át ezt a centrumot és bízunk abban, hogy az említett fejlődések folytatódnak – tudatta dr. Kovács Ferenc nyíregyházi polgármester, aki a Magyar Röplabda Szövetség elnöke is.
Kósa Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője is örömét fejezte ki a pályák létrejöttéért, és ezért köszönetet mondott a Hübnernek és a városnak. Az ünnepélyes szalagátvágás után a Fatum-Nyíregyháza néhány játékosa tartott egy kis bemutatót. Néhányak szerint sajnos csak melegítőben. A pályát a tervek szerint június elejétől lehet majd használni.

KMTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés