Örömünnep tűzzsonglőrökkel Nagyhalászban

A Nyíregyházi Hölgykoszorú elvarázsolta az érdeklődőket
A Nyíregyházi Hölgykoszorú elvarázsolta az érdeklődőket - © Fotó: tudósítónktól
Nagyhalász – A tavalyi évhez hasonlóan ebben az esztendőben is megrendezték a karácsonyi vásárt Nagyhalászban. A Csuha-Kállay kúria épületében és udvarán az Anóka Eszter Városi Könyvtár jóvoltából várták a lakosokat.


Aki ellátogatott, találkozhatott a Mikulással, lehetett sétakocsikázni a városban, és állatokat simogatni. A forralt bor, forró tea, hurka árusítása mellett a helyi és környékbeli termelők kínálták portékáikat, amely lehetőséget adott a karácsonyi ajándékok beszerzésére, kiegészítésére.

A Bel Canto Női Kar műsorát a Nyíregyházi Hölgykoszorú varázslatos fellépése követte. A Nagyhalászi Református Óvoda betlehemes műsorával, míg a Tomsits Rudolf Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanulói és pedagógusai karácsonyi zenével emelte a rendezvény színvonalát. Ráczné Heckman Erzsébet karácsonyi dalai elbűvölték az érdeklődőket. A hangulatot a műsorvezető, Jakab Gábor által vezényelt tombolasorsolás fokozta, melyet az Egerből érkezett Lobbanáspont Tűzzsonglőr Egyesület műsora koronázott meg. Már most biztos: lesz jövőre is hasonló rendezvény Nagyhalászban!

KM

Címkék:hirdetés