Az utca emberét kérdeztük a szerdai gyilkosságról

Az utca emberét kérdeztük a szerdai gyilkosságról
Nyíregyháza –Szerdán gyilkosság rázta meg az Oroson élőket. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a megyében élők, hogyan reagálnak a brutális tettre.

Teljes mértékben elítélem a gyilkosságot, és remélem, minél hamarabb megtalálják az elkövetőt. Minimum életfogy­tig tartó börtönt érdemelne azért, amit tett – vélte a nyíregyházi Kovács László István.

Kovács László István

Spitzmüller István szintén elítéli az erőszakot. – A rendőrségnek nem a bicikliseket kellene igazoltatniuk, hanem a hasonló esetek megelőzésén kellene dolgozniuk – tette hozzá a megyeszékhelyen élő férfi.

Spitzmüller István

– Egyszerűen megdöbbentő az eset! Nyíregyházán nem megszokott az ilyen mértékű brutalitás. Fényes nappal lövöldözés, ez hihetetlen! – adott hangot megrökönyödésének Hatházi Zsolt.

Hatházi Zsolt

A nyírpazonyi Vajas Viktóriában felmerült a kérdés: – Orvos létére hogyan vehette el egy ember életét az orosi lövöldöző? Eleve, hogyan juthatott el odáig, hogy fegyvert ragadott?

Vajas Viktória

– Soha többé nem kellene emberek közé engedni ezt az elmebeteget. Az lenne a legigazságosabb, ha a tettével megegyező büntetést kapna – mondta a tiszaberceli Szatmári Erika.

Szatmári Erika

Horváth Rozália szerint aki ilyesmire képes, annak örökre egy kulcs nélküli cellában lenne a helye. – Ha más nem is érdekelte, legalább a gyerekekre lett volna tekintettel. Nem lesz belőlük soha egészséges lelkű felnőtt… – gondolkodott hangosan az ibrányi diáklány.

Horváth Rozália

KM-CsAOros.
SZON.HU


hirdetés