Beismerte tettét a nyíregyházi lövöldözés gyanúsítottja, a meglőtt családapa válságos állapotban van

Akt.:
Beismerte tettét a nyíregyházi lövöldözés gyanúsítottja, a meglőtt családapa válságos állapotban van
Nyíregyháza – Beismerte a román bíróságon a gyilkosságot az orvos, akit azzal gyanúsítanak, hogy ikergyerekei szeme láttára lőtt rá egy házaspárra Nyíregyházán.

A feleség azonnal meghalt, férje állapota továbbra is kritikus. A Sátoraljaújhelyen praktizáló román orvost Kolozsváron fogták el, az ottani bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, hamarosan kiadhatják a magyar hatóságoknak. A félárván maradt ikrek az apai nagyszülőkhöz kerültek. Most kezdték volna az első osztályt – adta hírül az rtl.hu.

A gyilkossággal gyanúsított férfit csütörtökön Kolozsvárott fogták el a román hatóságok. A Magyar Nemzetnek nyilatkozott Stefana Maria Moldovan, a Kolozs megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Ő elmondta, hogy a feltételezett tettest csütörtökön kora délután fedezték fel egy panellakásban. A férfi birtokában volt a bűncselekmény során használt pisztoly is. A gyanúsítottat jelenleg a megyei rendőrség fogdájában őrzik, majd a Kolozs megyei táblabíróságra szállítják, itt döntenek majd a férfi magyarországi kiadatásáról. A szóvivő szerint ez a magyar hatóságok által kibocsátott európai elfogatóparancs alapján minden bizonnyal megtörténik majd.

Az MNO megtalálta a gyilkossággal gyanúsított tüdőgyógyász rendelőjét is Sátoraljaújhelyen, amire a román orvos neve nincs kiírva, csak az, hogy szabadság miatt augusztus 31-től október 3-ig nem lesz rendelés.A sátoraljaújhelyi Erzsébet kórház igazgatója közleményben reagált a lap megkeresésére. Ebben A megbízott főigazgató arról tájékoztatott, hogy dr. S. D. kilenc éve a kórház dolgozója, jelenleg a korábban megkért és engedélyezett szabadságát tölti, és a főorvossal szemben munkája során sem szakmai, sem etikai kifogás nem vetődött fel. A közlemény azzal zárul: a kórháznak az üggyel kapcsolatban semminemű információja nincs – olvasható az mno.hu-n.

Videó: Bilincsben vezetik a gyilkossággal gyanúsított román orvost:

vidi

Kattintson a képre a videóért!


A kolozsvári ítélőtábla elfogadta a magyar kiadatási kérelmet

Bukarest – Elfogadta a kolozsvári ítélőtábla pénteken a magyar hatóságok kiadatási kérelmét, amelyben annak a román orvosnak az átadását kérték, akit a halálos kimenetelű szerdai nyíregyházi lövöldözéssel gyanúsítanak.

Előre eltervezhette a gyilkosságot a román orvos, szabadsága első napján ölt

Nyíregyháza – Feltehetőleg előre eltervezte a gyilkosságot a sátoraljaújhelyi román tüdőgyógyász főorvos, ugyanis egy hónapos szabadsága első napján utazott Nyíregyházára – írja a Magyar Nemzet Online.

„Meglőtték anyáékat, meg fognak halni” – Új részleteket mesélt el nekünk a szemtanú

A lövéseket halló és a házba elsőként belépő szemtanút szörnyű kép fogadta, de a férfivel még tudott beszélni.

Már egész Európában keresik a nyíregyházi emberölés gyanúsítottját

Nyíregyháza – Európai elfogatóparancs alapján keresi a rendőrség a Nyíregyházán elkövetett emberölés feltételezett elkövetőjét.

Videó: Fejéhez szorította a fegyvert, s azt kiabálta: meghalsz! – Megszólalt a férfi, aki rátalált a házaspárra

Nyíregyháza – Kamera elé állt az a férfi, aki megtalálta a családi házban lelőtt nőt és sebesült férjét. A férfi a Nyíregyházi Televíziónak nyilatkozott, állítása szerint biciklivel ment az utcán, amikor látta, hogy egy férfi kerékpárral megérkezik a házaspár házához.

Sátoraljaújhelyen volt főorvos a Nyíregyházán gyilkoló férfi, szerelemféltés állhat a háttérben

Egy féltékeny, visszautasított orvos lehet az, aki felelős a nyíregyházi házaspár lelövésért. A külföldi orvos évek óta Magyarországon praktizál. A rendőrség továbbra is keresi az 54 éves román állampolgárságú férfit. A nyíregyházi lövöldözésben egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsebesült, az Oros felé eső Friss utcában. A meglőtt orosi férfi életben van, fejlövéssel operálták szerdán este.

A nyíregyházi emberölés gyanúsítottját keresi a rendőrség

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható S. Dan 54 éves román állampolgár 2016. augusztus 31-én 15 óra körül Nyíregyházán egy családi házban lövéseket adott le az ott lakó házaspárra.

Lövöldözés volt Nyíregyházán, egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsérült

Lövöldözés volt szerda délután Nyíregyházán, egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsebesült, az Oros felé eső Friss utcában.Oros.
SZON.HU


hirdetés