Nyíregyháza hírei

2013.03.20. 10:01

Megpróbálta kirabolni - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse rablás kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 16 éves nagykállói lakos ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse rablás kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 16 éves nagykállói lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. március 19-én kora este Nagykálló belterületén odalopózott egy 30 éves helybeli nő mögé, majd hátát megütötte, miközben megpróbálta vállán lévő táskáját a sértett válláról leszakítani, azonban nem járt sikerrel. A bejelentést követően a z egyenruhások szinte azonnal elfogták a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható fiatalt, akit elfogását követően a rendőrőrsre előállítottak és őrizetbe vettek.

Bájait árulta

A Nyíregyháza Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés elkövetése miatt indított eljárást L. Szilvia Mária 34 éves napkori lakos ellen. A rendőrök cselekménye közben 2013. március 19-én érték tetten a nőt Nyíregyháza belterületén, amikor a szükséges orvosi papírok nélkül, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált. A rendőrség az őrizetbe vett hölgyet, gyorsított eljárásban állítja bíróság elé.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!