Országos bajnokok a kállói középiskolások

Akt.:
Országos bajnokok a kállói középiskolások
Országos bajnokok a kállói középiskolások
Nagykállói siker született a VIII. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatversenyen, amelyet a hétvégén, Szegeden rendeztek meg. A kállói diákok a gyakorlati versenyben országos bajnokok lettek.

Az ország minden szegletéből összesereglett 44 középiskolás csapat közül az összesített csapatversenyben– elmélet, gyakorlat– az előkelő 8. helyezést értünk el.

– A gyakorlati versenyszámokban: felülés, fekvőtámasz, helyből távolugrás, ingafutás, 2000 méter futás /ezek a felvételik a rendőr szakközépbe/ Országos bajnokok lettünk. A 2000 m futást és a helyből távolt maximális pontszámmal nyertük a többiből pedig alig ejtettünk pontokat. Különdíjat is kaptunk, mint Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legjobb csapata, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságtól. A gyerekek megmutatták, hogy nem csak egyénileg jók, hanem, mint csapat is, nagyon küzdöttek egymásért, iskolájukért.

Az országos bajnok Nagykállói Középiskola csapata: Boda Zoltán, Deutsch Miklós, Káposznyák Máté, Kovács Péter, Málik István. Felkészítő tanárok: Szoboszlay Sándor és Papp László.

Ladányi Tóth Lajos
hirdetés