Országos elismerésben hárman részesültek megyénkből a Polgári védelmi világnap alkalmából

Országos elismerésben hárman részesültek megyénkből a Polgári védelmi világnap alkalmából
© Fotó: katasztrófavédelem
Nyíregyháza – A hagyományoknak megfelelően idén is megemlékezett a világnapról a katasztrófavédelem, valamint a polgári védelem országos vezetői. A koszorúzással egybekötött ünnepi állománygyűlésen a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója elismeréseket is átadott.

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter a Polgári Védelem Napja alkalmából, a katasztrófavédelem munkájának támogatása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozott:Vincellér Tibornak,a Kelet-Magyarországi Speciális Mentőegyesület mentőcsoport-vezetőjének.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy,a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója a katasztrófavédelem munkájának segítése, támogatása érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként főigazgatói ajándéktárgyat adományozott Gerebenics Károlyt ű. alezredesnek,a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgári Védelmi Szövetség elnökének és Kómár Csabának, a Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség előadójának.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés