Országos Gyermekszínjátszó Találkozó Regionális döntője Kisvárdán

Az Országos Gyermekszínjátszó Találkozó helyszíne
Az Országos Gyermekszínjátszó Találkozó helyszíne - © Fotó: a szerző
Kisvárda – Május 7–én –szombaton– kilenc órától rendezik meg a XXV. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó Északkelet–Magyarországi Regionális Fordulóját Kisvárdán, a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza Multifunkcionális Oktatási és Kulturális Központ színpadán.

Kisvárda – A Magyar Drámapedagógiai Társaság már negyedszázada rendezi meg Magyarország legnagyobb, feljutásos rendszerű gyermekszínjátszó találkozóját. A Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza harmadik alkalommal ad otthont a nagy múlttal rendelkező gyermekszínjátszó találkozónak. A Kisvárdai Kulturális Egyesület rendezésében, május 7–én a kilenc órától kezdődő találkozón, az Északkelet–Magyarországi Regionális Fordulón a régió tíz csoportjának mintegy 150 diákja mutatja meg tehetségét, rátermettségét a színpadon.

A találkozón résztvevő csoportok: –Huncutkák Csoport, Nagyvárad, Alföld Gyermekszínpad, Debrecen, Bolyai Sokk Alapfok 2/5, Debrecen, Csivitke Csoport, Tiszavasvári, Csipet Csapat, Dombrád, Nyírbátori Diákszínpad „Feltörekvők”, Nyírbátori Diákszínpad, Szélhúzók Csoport, Miskolc, Pegazus Csikók, Miskolc, Pegazus, Miskolc.

 

– Vincze Péter –
hirdetés