Helyi közélet

2014.12.30. 12:14

Elvitte a biciklit Mátészalkán - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor, Ófehértó - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor, Ófehértó - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 15 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú 2014. december 29-én egy mátészalkai lottózó elől eltulajdonított egy lezáratlanul hagyott kerékpárt. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2014. december 29-én Vásárosnamény belterületén igazoltatták Sz. Attila Tamás 45 éves kazincbarcikai lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mivel a részére jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetésének letöltését nem kezdte meg. Az egyenruhások a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. Tibor 34 éves és H. András 35 éves ófehértói lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2014. december 29-én egy Ófehértó külterületén lévő erdőből kézi fűrésszel engedély nélkül fát vágtak ki és tulajdonítottak el. Az egyenruhások a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két helyi férfit a hátrahagyott nyomok alapján rövid időn belül azonosították, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A férfiaknál tartott házkutatások során a rendőrök a frissen kivágott fahasábokat és a kézi fűrészeket megtalálták és lefoglalták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában