Összeütközött két autó Rakamazon – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Összeütközött két autó Rakamazon – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. március 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem történt, csak egy anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Rakamaz Szent István utcán lévő parkolóból forgalomba történő becsatlakozás céljából tolatásba kezdett 2017. március 12-én 15 óra 50 perckor egy személygépkocsi sofőrje, melynek során nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy Tokaj irányából Nyíregyháza felé közlekedő gépkocsinak, és összeütköztek. A baleset során személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett a járművekben.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének járőrei 2017. március 12-én Pusztadoboson elfogták P. Károly 38 éves petneházi lakost, akit a Nyíregyházi Járásbíróság körözött. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. március 12-én a megyeszékhelyen elfogtak egy 21 éves kótaji lakost. A férfi az általa elkövetett szabálysértések miatt kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. Az egyenruhások a férfit előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés