Oszkár, a miskolci kakadu szerint Belgium-Horvátország döntő jön

Akt.:
Oszkár, a miskolci kakadu szerint Belgium-Horvátország döntő jön
Oszkár, a miskolci kakadu szerint Belgium-Horvátország döntő jön - © Fotó: Ádám János
Miskolc – A Borsod Online és a Borsodi Sörgyár Kft. közös játékának részeként ellátogattunk a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba, hogy Oszkár, a fehérbóbitás kakadu szakértői segítségét kérjük vb-tippjátékunkhoz.

Oszkár döntési mechanizmusait nem ismerjük. Kérdeztük, de csupán két választ volt hajlandó megadni: „jó reggelt” és „nem”. Tippelésének módszertana, hogy az elődöntőben összecsapó nemzetek zászlói közül kiválasztja a számára szimpatikusat.

A Franciaország–Belgium összecsapással kapcsolatban nem habozott, és amint meglátta a fekete-sárga-piros trikolórt, csőrével azonnal rábökött az utóbbi csapatra. Úgy tűnik, egyértelmű mérkőzés lesz.

oszkar-tippel-07-aj

A másik ágon már hezitált, hiszen a Horvátország–Anglia meccsből déli szomszédainkat mintegy 30 másodperces gondolkodás után választotta ki. Szoros küzdelemre számíthatunk Oszkárunk szerint.

Kedvenc kakadunk víziója tehát a Belgium–Horvátország döntő július 15-én. De mit gondol Ön? Küldje el tippjét a Borsod Online-nak, hogy Öné legyen az értékes Borsodi Sör nyereménye.


Illusztráció - Ön szerint eltalálja a miskolci papagáj a vb-elődöntők és a -döntő eredményét?
Miskolc - A Miskolci Állatkert és Kultúrpark kabalaállata, Oszkár papagáj megtippeli, hogy kik lesznek az elődöntők győztesei, illetve, hogy melyik csapat nyeri a döntőt. Voksoljon, hogy Oszkár papagáj eltalálja-e, hogy ki nyeri meg a vb legfontosabb mérkőzéseit. Regisztráljon és szavazzon, ho...
hirdetés