Oszlopot bontott egy autós Nyírlugoson – Balesetek az elmúlt 24 órában

Oszlopot bontott egy autós Nyírlugoson – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotó: police.hu
Mérk, Nyírlugos, Tyukod – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Tyukod belterületén közlekedett 2017. április 10-én 8 óra 30 perckor kerékpárral egy 76 éves helyi lakos, aki biciklijével nekiütközött egy előtte közlekedő, forgalmi okok miatt megálló személygépkocsi oldalának. A baleset következtében a nő könnyű sérüléseket szenvedett.

tyukod

Mérk Édesanyák úton haladt a Hunyadi út kereszteződése felé 2017. április 10-én 5 óra 30 perc körül egy kisteherautóval közlekedő 39 éves nyírbátori férfi. Az elsődleges adatok szerint a sofőr a kereszteződésbe behajtáskor nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy védett úton közlekedő kerékpárosnak és elütötte. A baleset következtében a biciklit hajtó 38 éves mérki nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

merk

Nyírlugos Széchenyi téren közlekedett a Nagy utca irányába 2017. április 10-én 13 óra körül egy személygépkocsival közlekedő 63 éves nő, aki haladása során egy gépjármű előzésébe kezdett. Vele szemben közlekedett egy másik személygépkocsi, amivel, hogy elkerülje a balesetet, balra kormányozta a járművet, melynek következtében egy útpadkán lévő tartóoszlopnak ütközött. A baleset során a nő könnyű sérülést szenvedett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés