Sport

2015.06.11. 17:53

A frissesség döntött a belga javára

Nyíregyháza - Meccslabdát hárítva egyenlített, de a döntő szettre kipukkant Fucsovics Márton, így búcsúzott a prágai tenisztornától.

Nyíregyháza - Meccslabdát hárítva egyenlített, de a döntő szettre kipukkant Fucsovics Márton, így búcsúzott a prágai tenisztornától.

Csak az előző fordulóban dupla annyi időt töltött a pályán Fucsovics Márton (166. a világranglistán) a prágai ATP-challenger versenyen (42 500 euró, salak), mint negyeddöntőbeli ellenfele, Kimmer Coppejans (103.) összesen, hiszen a belga az első két kanyarban meccsenként csak két-két gémet veszített.

Aztán a nyíregyházi teniszező a korábbi két meccséhez hasonlóan újra az elvesztett első szett után lendült bele igazán, a másodikban meccslabdát hárítva egyenlített, pedig a vonalbírói ítéletek is felhúzták. A hepiend azonban elmaradt, talán azért, mert a viadal harmadik kiemeltje, Coppejans a döntő játszmára is friss maradt, míg Marcin kiütközött az előző napok maratoni mérkőzése. A belga végül 6:4, 5:7, 6:2-re nyert, Fucsovics számára pedig az a pozitívum, hogy március óta most először jutott el a negyeddöntőig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!