Öt halálos áldozatot követelő baleset történt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Akt.:
Győrtelek, 2014. június 8. Baleset helyszíne a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Győrteleken 2014. június 8-án. A 49-es út 30-as kilométerének közelében egy magyar autóbusz, egy román kisbusz és egy lengyel rendszámú személyautó karambolozott. A személygépkocsiban utazó öt román állampolgár, köztük egy gyermek életét vesztette.
Győrtelek, 2014. június 8. Baleset helyszíne a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Győrteleken 2014. június 8-án. A 49-es út 30-as kilométerének közelében egy magyar autóbusz, egy román kisbusz és egy lengyel rendszámú személyautó karambolozott. A személygépkocsiban utazó öt román állampolgár, köztük egy gyermek életét vesztette. - © MTI Fotó: Taipusz Attila
Budapest, 2014. június 8., vasárnap (MTI) – Öt halálos áldozatot követelő baleset történt vasárnap hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Győrteleken. A 49-es út 30-as kilométerének közelében egy busz, egy kisbusz és egy személyautó karambolozott – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a lengyel forgalmi rendszámú személyautóban öten utaztak – köztük egy gyermek -, és mindannyian életüket vesztették a balesetben. A különjáratként közlekedő, negyvenfős buszban utazó négy embert könnyű sérülésekkel kórházba vitték. A román rendszámú kisbuszban utazó öt embert a közlés idején még vizsgálták a mentők.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a 49-es utat a baleset helyszínén. A forgalmat a rendőrség mellékutakra tereli.

– MTI – 
hirdetés