Öt polgármesterjelölt verseng a tiszavasvári lakosok bizalmáért

Illusztráció
Illusztráció
Tiszavasvári – Aki nem képes kulturált magatartást tanúsítani, kiküldik a szervezők a Találkozások Házából.


Egy hónappal az időközi polgármester-választás előtt közéleti beszélgetésre invitálja a jelölteket és az érdeklődő városlakókat a Haladjunk Aktivista Csoport.

Bízunk benne, hogy valamennyi induló megtiszteli a hallgatóságot azzal, hogy részt vesz a Találkozások Házába pénteken 17 órára meghirdetett sajtónyilvános eszmecserén. A célunk az, hogy a jelöltek bemutathassák önmagukat, a programjaikat, és válaszoljanak öt olyan kérdésre, amelyek a leginkább érintik, érdeklik a lakosságot Tiszavasvári jövőjével kapcsolatosan – mondta el dr. Horváth Ferenc szervező, a rendezvény moderátora.

Kulturált felszólalások

Hozzátette: a polgármesterjelöltek maximum 15 percben ismertethetik programjaik főbb elemeit, majd jön az öt kérdés, amelyet a helyszínen fognak megismerni. A beszélgetés nem fórumjellegű, tehát hozzászólásra, lakossági kérdésfeltevésre nem lesz ­lehetőség a nagy nyilvánosság előtt. – A verbális konfliktusok elkerülése, a rendezvény kulturált lebonyolítása érdekében résztvevők kötelesek betartani a közéleti beszélgetés megkezdésekor előzetesen ismertetett szabályokat, indokolt esetben ­pedig elhagyni a termet! – figyelmeztetett dr. Horváth Ferenc.

PI
hirdetés