Őt ünnepli a net: idegen pasival találta az ágyban feleségét, hihetetlen dolgot tett

Akt.:
Őt ünnepli a net: idegen pasival találta az ágyban feleségét, hihetetlen dolgot tett
USA – Egy hosszú hétköznap után a 23 éves Duston Holloway arra érkezett haza, hogy a hálószobájában párja mellett egy pucér vadidegen fekszik az ágyban. A szobában alkohol gőz, a padlón üres piás üvegek hevertek, nem volt tehát nehéz kitalálni, mi is történhetett itt…

A legtöbb pasinak ilyenkor elborulna az agya. Ám a texasi srác megőrízte a hidegvérét, és viccesre vette a figurát. Elővette a telefonját és lőtt néhány fotót az ágyban durmoló fiatalokról, amit aztán vicces kommentárral osztott meg a Facebook-oldalán.

whenu

Majd elkezdte ébresztgetni a vadidegen hősszerelmest.

– Szeretnéd, hogy a vendégszobában aludjak? Reggelire mit fogsz kérni? Szívesen összedobom a kedvenced! – mondta a meztelen pasinak, aki úgy összezavarodott a jelenettől, hogy azonnal kereket oldott, még a ruháit is maga mögött hagyta.

A fotók azóta bejárták a közösségi médiát. Többen pedig levelet is írtak a texasi srácnak, hogy le a kalappal, nem sok ember tudta volna megőrízni ilyen helyzetben a hidegvérét és a humorát.

Forrás: ripost.hu.


Videó: Rejtett kamerával tesztelte a fiúját, hogy el tudja-e csábítani egy tanár – Nagyot koppant

Csúnya összeesküvés: a lány tesztelte 18 éves pasiját, vajon mennyire hűséges típus. Egy csinos nő, aki tanárnak adta ki magát, a rejtett kamerák előtt próbálta elcsábítani a srácot az utcán. És hogy sikerrel járt-e?

Címkék: , , ,hirdetés