Ötletes: pendrive-ot reklámajándékba

Ötletes: pendrive-ot reklámajándékba
Manapság egyre inkább felgyorsult világot élünk, egyre többet és többet hagyatkozunk a digitális eszközeinkre. Digitalizáció, talán ez jellemző leginkább a mai világunkra.

Gondoljunk csak bele, anno egy sima nyaraláson még televízió, telefon sem volt. Ma már egy szálláshely alapfeltétele az internet szolgáltatás. Ha van internet, akkor van kapcsolatunk a nagy világgal, ezáltal körülbelül mindenkivel, tér és időkorlát nélkül. A legegyszerűbb, ha csak egy okos telefont viszünk magunkkal, és egy kis laptopot. Már az olyan egyszerű dolgok, mint a család fényképezése is leginkább egy jobb mobiltelefonnal történik, este pedig már a televíziót sem nagyon kapcsoljuk be, hiszen minden elérhető online a kis személyi számítógépünkön.

Már csak egy pendrive-ra van szüksége az embernek ahhoz, hogy az adatokat letárolja és magával tudja hordozni. Kis helyen elfér, és mindenkinek szüksége van rá, aki magával szeretne vinni több adatot, munkát, zenét stb, hiszen nagy tárolókapacitással rendelkezik. Cégek előszeretettel vásárolják a pendriveokat reklámajándékként, hiszen egy praktikus és hasznos szuvenír több szempontból is.

De mik is az előnyei egy ilyen pendrive-nak?

Egy reklámajándék akkor jó, ha praktikus. Ha a célszemély tudja azt használni a mindennapokban, és a megjelenése is mutatós. A pendrive-ok mindenképp megfelelnek ezeknek. Megjelenésük lehet változatos és igényes, a felhasználásuk pedig megkérdőjelezhetetlen, hiszen kevés olyan ember van, akinek nincsen szüksége arra, hogy az adatait egy ilyen hordozón tudja magával vinni, egyik pontból a másikba, még ha csak egy pár fotóról, egy filmről, vagy zenéről is van szó.

Milyen megjelenésű pendrive-ot válasszunk?

Mindenképpen a cég arculatához leginkább passzolót válasszunk, ugyanis ezzel is az adott vállalkozásra emlékezteti az ajándékozottat. Így célszerű hasonló design-t, formát, színvilágot előnyben részesíteni. Van lehetőség egyedi pendriveok rendelésére is, amivel még különlegesebbé tehető a reklámajándék. Érték és időtálló ajándék, hiszen ezt nem szokták az emberek csak úgy kidobni. Válassza a legmegfelőbbet, mind méretben, színben, vagy kapacitásban.

Használjuk hirdetésként az emblémázott pendriveokat

Aki mostanában megpróbálta bármilyen formában és felületen is hirdetni a cégét, azzal szembesülhetett, hogy cseppet sem olcsó dolog a reklámozás. Ezt helyettesítendő kínálkozik egy költséghatékonyabb megoldás, azaz a reklámajándék. Az ügyfelek, munkavállalók, vásárlók, páciensek mind mind örülnek, ha olyan olyan ajándékot kapnak, ami nem tucat termék, és praktikus. Az ajándéktárgy emblémázással pedig még célzottabban tudja emlékeztetni a tárgy használóját a vállalatára. Biztosan nagyon fognak örülni a megajándékozottak, ha egy ilyen mindennapokban használható eszközt kapnak ajándékul. Rendszeresen fogják használni, akár otthon, akár a munkahelyükön, vagy egy utazás alkalmával.

– PR cikk –

Címkék: ,hirdetés