Helyi közélet

2016.01.21. 11:55

Tinikorúak, de már sorozattolvajok - Végig lopták Nagyecsedet és Fábiánházát

Mátészalka, Nagyecsed, Fábiánháza - A legfiatalabb 15 éves, a legidősebb 20. Udvarokról és lakásokból loptak Nagyecseden és Fábiánházán.

Mátészalka, Nagyecsed, Fábiánháza - A legfiatalabb 15 éves, a legidősebb 20. Udvarokról és lakásokból loptak Nagyecseden és Fábiánházán.

Több rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával a Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse 2015. ősze óta folytat eljárást négy helyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a 15, 16 és 17 éves fiúk 20 éves társukkal együtt Nagyecseden és a szomszédos Fábiánházán több udvarról, illetve családi házból tulajdonítottak el szerszámokat, kerékpárokat, ruhaneműt, élelmiszert és különféle használati tárgyakat.

A 16 éves gyanúsítottat, aki ellen már akkor számos büntetőeljárás folyt, 2015. november 2-án őrizetbe vették, azóta előzetes letartóztatásban van. Társai kihallgatásukat követően szabadlábon védekezhettek. A nyomozás legfrissebb adatai szerint a 20 éves P. Kálmán az újévben ismét hat hasonló bűncselekményt követett el. A férfit a nagyecsedi rendőrök 2016. január 20-án fogták el újra, ezúttal őt is őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában