Magyarország

2015.11.08. 13:42

A kezével állítja meg a kocsikat a veszprémi vámpír

Veszprém - Halloween-i felhívásunk, hogy küldjenek nekünk szellemsztorit egészen Veszprémig eljutott. Olvasónk különös találkozásáról mesél egy vámpírral...

Veszprém - Halloween-i felhívásunk, hogy küldjenek nekünk szellemsztorit egészen Veszprémig eljutott. Olvasónk különös találkozásáról mesél egy vámpírral...

Egy nap az utcán gyalogoltam, amikor belefutottam egy különös férfiba. A teste hófehér volt és jéghideg. Furcsán elfojtotta a lélegzetét és aztán elment mellettem az úton. Ekkor majdnem elütötte egy autó, de a férfi a puszta kezével megállította a kocsit. Mindenki őt nézte, de egyszer csak felszívódott.

Másnap ugyanezt a férfit láttam és beszélgetni kezdtem vele. Kiderült, hogy jobban kedveli az árnyékos helyeket és utálja a napfényt. Mielőtt tovább faggadtam volna megint felszívódott. Amikor el akartam menni megszólított egy nő. Sötét, rövid haja volt - azt állította, hogy ő már korábbról ismeri a férfit, és az úr feltűnően jól tartja magát. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy a férfi esetleg vámpír lehet. Rákerestem a neten, hogy mi jellemző rájuk: különleges erő, gyorsaság, hófehér és jéghideg bőr. Ekkor jöttem rá, hogy a férfi valóban egy vámpír... - írja olvasónk.


Nyíregyháza, Ajak - 2008-ban ijesztő élményeiről számolt be olvasónk, amikor az éjszakai vonaton utazott a záhonyi vonalon. A cikket Halloween miatt elevenítettük fel, erre kaptunk egy friss levelet: "Amikor olvastam a vonaton utazó személy élményét a vámpírral, meghűlt bennem a vér, mert velem is hasonló dolgok történtek" - írja olvasónk. tovább »

Nyíregyháza, Záhony - Szabolcs megye uncsi, igaz? Itt nincsenek kísértetek, ufók, vámpírok, szörnyek. Na de most bebizonyítjuk, hogy mennyire téved! Az évek során megannyi különös beszámoló gyűlt össze a megyéből. 2008-ban például egy olvasónk együtt utazott egy vámpírral az éjszakai záhonyi vonaton... tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!