Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.11. 11:31

Csupa ötösök! Irány Tapolca!

<p>Miskolc - Az Észak-Magyarország az idén is megjutalmazza a kitűnő tanuló diákokat.</p>

Bizonyára sok diák zárja az idén is jeles bizonyítvánnyal a tanévet. Mint az elmúlt években, az Észak-Magyarország az idén is szeretné megjutalmazni azokat a gyerekeket, akik egész évben szorgalmasan tanultak, és a bizonyítványuk csupa ötös lett. Azok az általános iskolások, akiknek év végi értesítőjük tiszta jeles (alsósok esetében kiválóan vagy jól megfelelt ), idén nyáron a miskolctapolcai bobpálya vagy a kalandtúrapark vendégei lehetnek.

Belépő a jutalom

A belépő elnyeréséhez nem kell mást tenni, mint kivágni az Északban megjelenő, helyesen kitöltött kupont, ráragasztani arcképeteket, s az év végi bizonyítvány másolatával együtt mindezt szerkesztőségünkbe elküldeni: Észak-Magyarország 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3. A borítékra írjátok rá: Csupa ötös. Beküldési határidő: július 26.

A tiszta jeleseket bemutató fényképeket július elejétől folyamatosan közöljük. Az alsósok a bobpályára, a felsősök pedig a kalandtúraparkba nyernek egy-egy jegyet, melyet a fénykép megjelenése után diákigazolvány felmutatásával lehet igénybe venni.

Jó szórakozást kívánunk a csupa ötös tanulóknak!


Csupa ötösök


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!