Helyi közélet

2017.09.14. 14:39

"Ne törődj ezekkel a sz***kkal!" - Igazi úriemberként állt ki VV Tivy a tiszavasvári énekeslány mellett

Tiszavasvári - <a href="http://www.szon.hu/video-teljesen-kiborult-a-tiszavasvari-lany-az-x-faktor-zsurijere-es-stabjara/3614552" target="_blank">Mint arról korábban beszámoltunk</a>, Nagy Szimonetta Facebook bejegyzésben fakadt ki az X-Faktorra, miután szerinte csúnyán lejáratták a tehetségkutató műsorban. Most Deák Tivadar, azaz VV Tivy is kiállt a lány mellett egy nehezen értelmezhető Facebook kommentben.

Tiszavasvári - Mint arról korábban beszámoltunk, Nagy Szimonetta Facebook bejegyzésben fakadt ki az X-Faktorra, miután szerinte csúnyán lejáratták a tehetségkutató műsorban. Most Deák Tivadar, azaz VV Tivy is kiállt a lány mellett egy nehezen értelmezhető Facebook kommentben.

A Bors szerint ezt írta VV Tivy:

„Patkány X-faktor megpróbálta őt is lejáratni, ahogy velem tette anno a szop*s ValóVilág. Aztán, ha elmondanám az egészet, hogy van, sírva fakadna az egész ország, úgy meg van játszva minden a csicska veréb RTL-nél”. Majd azt is hozzátette: „Ne törődj ezekkel a szop*sokkal majd apu ad nekik, csak járjon le a szerződésem”.

Szimonetta jó néven vette a kommentet, azt válaszolta: „Nagy forma vagy nagyon nevetek, feldobtad a napomat”.

Eközben az énekesnő édesanyja is kiállt lánya mellett, és egy videóval bizonyítja, hogy Szimonetta tehetséges.

Forrás: borsonline.hu


[related-post post_id="3614552"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában