Oviolimpia Tiszadadán érdekes feladatokkal

Jól érezték magukat kicsik és nagyok
Jól érezték magukat kicsik és nagyok - © Fotó: a szerző
Tiszadada – Az idén is megrendezte a már rendhagyónak számító oviolimpiát a tiszadadai Nyitnikék Óvoda és Konyha.

A vendéglátókon kívül eljöttek a környező települések csapatai is, hogy összemérjék felkészültségüket a 10 versenyszámból álló megmérettetésen. A Tiszavasváriból, Tiszalökről és Tiszanagyfaluból érkezett ovisok rollerezésben, páros futásban, labdaterelésben, zsákban futásban, talicskázásban is versengtek, de kemény harcot vívtak a százlábú és pókjárás versenyszámokban is.

Ebben az évben már tizenhatodik alkalommal rendezték meg ezt versenyt a fiatalok számára – tudtuk meg Berencsi Mária nyugdíjas vezető óvónőtől, aki annak idején elindítója volt e nemes versengésnek. Végül a tiszanagyfalui csapat bizonyult a legjobbnak, megelőzve ezzel a házigazdák csapatát, míg a harmadik helyen a tiszadobiak végeztek. Az önkormányzat és vállalkozók jóvoltából ajándék és édesség volt a jutalom.

– Tarnai László –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés