Ovis karácsony Nyíregyházán

Ovis karácsony Nyíregyházán
© Ovis karácsony Nyíregyházán | Fotó: Racskó Tibor
Nyíregyháza – Sajtótájékoztatót tartott dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere ma délelőtt a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. Ennek alkalmából egy maroknyi óvodás érkezett, hogy felöltöztesse az ott álló fát saját készítésű díszeivel, mely csak előszele a szerdán esedékes programkavalkádnak.

– 4500 óvodás érkezik majd szerte a városból, hogy együtt ünnepelhessük Nyíregyháza történetének legnagyobb óvodás rendezvényét. Tavaly a Városházán a mikulás látogatása is hatalmas érdeklődést keltett, de idén az ovis buli ezt is túlszárnyalja majd – nyilatkozta a polgármester.

Szerdán két turnusban érkeznek majd a gyerekek, egy délelőtti és egy délutáni műsorsorozat is lesz, mivel egyszerre lehetetlenség kényelmesen megvendégelni ekkora számú gyermeksereget. A jó hangulatról az Y2K táncosai, a Móricz Zsigmond Színház társulata és a 100 folk celsius csapata gondoskodik. Távozáskor minden óvodás meglepetésben részesül, ezzel kívánunk számukra, óvónőik és szüleik részére is egy maradandó élményt nyújtani – tájékoztatta szerkesztőségünket Loványi Ágnes főszervező.

KM-SA
hirdetés