OXIGÉN TERÁPIA, OXIGÉN BÁR – új szolgáltatás a Rozsos Szalonban

Akt.:
OXIGÉN TERÁPIA, OXIGÉN BÁR – új szolgáltatás a Rozsos Szalonban
Korunk környezeti levegője mindössze 20-21% oxigént tartalmaz és egyre szennyezettebb. Tehát napjainkra a levegő minősége jelentősen leromlott.

A nagyvárosi rohanó életmód kevés lehetőséget biztosít erdei kirándulásokra, tüdőnk kiszellőztetésére. Ezek miatt érdemes rendszeresen igénybe venni az OXIGÉN BÁR 30%-ot meghaladó oxigénnel dúsított levegőjét, és mélyen belélegezni.

A sport és az OXIGÉN BÁR – 
AZ OXIGÉN ENGEDÉLYEZETT „DOPPINGSZER”!

Sportolóknál az OXIGÉN BÁR rendszeres használata teljesítménynövekedést, tartósabb erőnlétet biztosít. Az izmok, a jobb vérellátás miatt szívósabbak, és munkabíróbbak lesznek.
Az edzést követően a szervezet regenerálódása hatékonyabban történik, mint kezelés nélkül.
A fürdőruhaszezonban nem árt tudni, hogy az oxigénnek karcsúsító ereje is van. Az oxigén ugyanis mindenfajta égést, így a zsírégetést is elősegíti, azaz minél több oxigént kapnak a sejtek, annál jobban ég a zsír.

ÁTOXIGENIZÁLÁS – Aktív légzés és mozgás következtében az oxigénnel dúsított vér átmossa a szerveket és szöveteket. Ennek következtében jóval rövidebb, pl. 15 perc edzésidő alatt, elérhető a szervezet számára orvosilag megkívánt felfrissülő hatás. Ennek bizonyítéka pl. a szobabiciklizés közbeni oxigénterápia.

 

AZ OXIGÉN BÁR JÓTÉKONY HATÁSAI:
 

Hat a krónikus fáradtság ellen:
fáradtságérzés okai lehetnek: rossz időbeosztás, anémia – műtét, vagy menzesz után – , fibromyalgia, depresszió, vitaminhiány, túledzettség, időjárási tényezők, horkolás.

A tüdőn keresztül a véráramba kerülő oxigén, szinte felpezsdíti a testünket és szellemünket egyaránt. Erre épít – többek között – a jóga is. Ha rendszeresen az OXIGÉN BÁR által előállított oxigén kerül a vérünkbe, nem érzékeljük a levertség és a fáradtság lehangoló tüneteit.

Felpörgeti a memóriát:
Vizsgaidőszak, kutatómunka és egyéb fokozott agyi igénybevétel alatt az OXIGÉN BÁR által előállított 30% körüli oxigéntartalmú levegő serkenti és kondicionálja az elmét.

Szem-kondicionálás:
A fény és a színek észleléséért felelős ideghártya igényli a legtöbb oxigént. Ennek folyamatos szállítása elengedhetetlen, mivel a szemben például még sötétben is energiaigényes anyagcsere-folyamatok zajlanak.

„Táplálék kiegészítő”:
Vitaminok, táplálék-kiegészítők, protein készítmények közül hiányzik az a létfontosságú elem, amely nagyban befolyásolja az anyagcserét, valamint a felsorolt tápanyagok a szervezetben történő hasznosítását és továbbítását: ez az OXIGÉN!
A test szövetei számára a tápanyagot a vér szállítja. Több oxigénnel nagymértékben felfrissíthető a vér és a keringési rendszer.

Hat a stressz, túlsavasodás, oxigénhiány ellen:
A hosszan tartó stressz túlsavasodáshoz vezethet, ugyanis az erek összeszűkülése miatt oxigénhiányos állapot lép fel, melynek következtében súlyosabb esetben akár szervi károsodás is kialakulhat. A stressz megelőzése érdekében a 15 perces, nyugalmi időben, az OXIGÉN BÁR-ral a szervezetbe vitt dúsított oxigén megelőzheti a súlyosabb tünetek kialakulását.

Természetes hangulatjavító:
Az inhalált oxigén javítja az agysejtek anyagcseréjét, működését és regenerációját. 10-12 kezelést követően javul a szellemi és lelki teljesítőképesség és vitalitás is.

Egészségesebb bőrszín:
A bőr élénk színét a hajszálerek finom hálózata adja. Ha ezek a hajszálerek oxigéndús vérrel teltek, akkor a bőr színe az egészséget fogja sugározni.

Terhesség alatti jó közérzet:
A kismamák sokszor érzik a légszomj kellemetlen és idegesítő érzését. Az OXIGÉN BÁR nemcsak a leendő anyuka közérzetét javítja, hanem a baba fejlődésére is jótékonyan hat.

Dohányosoknál tüdőtisztító hatás mutatható ki!.

 Jöjjön el és tapasztalja meg az oxigén terápia jótékony hatásait!

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK:

  • Professzionális fodrászat
  • Hajterápiás kezelések
  • Személyre szóló frizura ajánlás
  • Mézemúlziós szőrtelenítés
  • Intim fodrászat
  • Kavitációs zsírbontás
  • vibROtrén alakformálás
  • Testkezelések

ROZSOS SZALON EXKLUZÍV,
Debrecen Füredi u. 7.

ROZSOS SZALON JÓZSAPARK,
Debrecen-Józsa Szentgyörgyfalvi u. 9.

 www.rozsosszalon.hu

 

hirdetés