Helyi közélet

2015.12.06. 09:38

Súlyosan sérült az Anarcsnál történt balesetben egy ember - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Az útra borult és félpályán akadályozta a közlekedést egy tíz méteres fa szombat este a 41-es számú főúton, Napkor közelkében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével szüntették meg az útakadályt.

Két személygépkocsi ütközött össze szombat este Anaracs és Nyírkarász között. A balesetben egy ember súlyosan sérült. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze vasárnap hajnalban Nyíregyházán, az Országzászló téren. A balesetben senki nem sérült meg, az ütközés következtében a kisteherautó felborult. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították és a felborult teherautót kerekeire visszaállították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában