Pályaválasztási kiállítás – „Dönts jól, jövőd a tét!”

Akt.:
A díjazottak
A díjazottak - © Fotó: Palicz István
Nyíregyháza – Gazdákra találtak „A legszínvonalasabb megjelenésért” díjak a 19. „Dönts jól, jövőd a tét!” pályaválasztási kiállításon!


Láthatóan nem csökkent az érdeklődés a továbbtanulás és pályaválasztás előtt álló fiatalok körében a Continental Arénában rendezett 19. „Dönts jól, jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítás második napján sem. Finom falatokkal, látványos bemutatókkal, hasznos tanácsokkal, szórólapokkal és ajándék tárgyakkal pénteken sem maradtak adósok a kiállítók, a délelőtt egyik fénypontjaként pedig méltó gazdákra találtak „A legszínvonalasabb megjelenésért” díjak, amelyeket dr. Nagy Ervin, a foglalkoztatási főosztály vezetője adta át a megyei kormányhivatal jövőre jubiláló rendezvényén.

A főosztályvezető arra buzdította a küzdőtéren jelenlévő általános és középiskolásokat, valamint az álláskereső felnőtteket, hogy tervezzék az életüket tudatosan, s küzdjenek az álmaikért, amelyekből így valóság válhat. Ebben hivatott segíteni a kétnapos pályaválasztási kiállítás is. – Jövőre még nívósabb, színesebb, ennél is nagyobb volumenű rendezvénnyel várjuk majd a kiállítókat és az érdeklődők sokaságát! – ígérte dr. Nagy Ervin, majd ünnepélyesen átnyújtotta a jól megérdemelt elismeréseket, ajándékokat a díjazottaknak.

1. helyezett: Nyíregyházi Szakképzési Centrum Bánki Donát Műszaki Középiskolája és Kollégiuma

2. helyezett: Jósa András Oktatókórház

3. helyezett: Nyíregyházi Egyetem és annak gyakorlóiskolája, az Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

Közönségdíj: Magyar Honvédség
hirdetés