Pályázati kiírás – Kocsonyafesztivál

Pályázati kiírása “Több, mint legenda…” – Kocsonyafesztivál a miskolci télbenrendezvényen való részvételrekereskedők, vendéglátósok részéreA rendezvény időpontja: 2009. február 20-22.2009-ben kilencedik alkalommal rendezzük meg a Kocsonyafesztivált, mely Miskolc, a régió legendás rendezvényévé vált. Az idei évben a fesztivál kiemelt célja – a gasztronómián és a hagyományos fesztiválprogramokon túl – a kultúrák párbeszédének bemutatása és népszerűsítése lesz. […]

Pályázati kiírás

a “Több, mint legenda…” – Kocsonyafesztivál
a miskolci télben
rendezvényen való részvételre
kereskedők, vendéglátósok részére

A rendezvény időpontja:
2009. február 20-22.

2009-ben kilencedik alkalommal rendezzük meg a Kocsonyafesztivált, mely Miskolc, a régió legendás rendezvényévé vált. Az idei évben a fesztivál kiemelt célja – a gasztronómián és a hagyományos fesztiválprogramokon túl – a kultúrák párbeszédének bemutatása és népszerűsítése lesz.
Az egyre több látogatót vonzó fesztivál – melyre 2008-ban már közel 200 ezer látogató érkezett – kiemelten fontosnak tartja a rendezvény színvonalának további erősítését. A több mint 50.000 négyzetméternyi belvárosi fesztiválterületen – ahol 300 program, 30 helyszínen várja az érdeklődőket – rendkívül hangsúlyosnak tartjuk a minőségi vendéglátást és kereskedést képviselő partnerek megjelenését.
Évről-évre egyre többen jelentkeznek a fesztiváli árusítóhelyekre, amelyet a szervező közhasznú alapítvány a fesztivál sikerének is tart.

A forgalom optimalizálása érdekében limitáljuk az elárusító helyek számát. A tudatosan korlátozott számú helyeken a legattraktívabb, legmagasabb színvonalú szolgáltatást szeretnénk biztosítani a nagyközönség számára.
Ennek érdekében pályázati úton választjuk ki azt a 150 kereskedőt, illetve vendéglátóst, akik szolgáltatásaikat, termékeiket értékesíthetik a fesztiválon.

A pályázaton való részvétel feltételei és eljárásrend:

 1. A www.kocsonyafesztival.hu portálról letöltött pályázati lap kitöltése és visszaküldése. Visszaküldési határidő: 2008. december 15.
 2. A pályázati laphoz csatolt fotók megküldése a termékekről, szolgáltatásokról, illetve a saját installációs elképzelések.
 3. A pályázati lap beküldésének módja:

Elektronikusan: kocsonyakereskedo@gmail.com
Postai úton: 3525 Miskolc, Kossuth u. 4.

 

A pályázatok elbírálásának szempontjai:

 1. A pályázatokat a “Több, mint legenda…” Közhasznú Alapítvány kuratóriuma bírálja el 2008. december 20-ig, s erről minden pályázót értesítünk.
 1. A kuratórium a fesztivál aktuális tematikáját, arculatát figyelembe véve dönt a pályázatok elfogadásáról.
 1. Kiemelt szempontok:
  – minőség,
  – egyediség,
  – autentikusság,
  – attraktivitás,
  – interaktivitás,
  – látványosság,
  – hagyományőrzés,
  – értékteremtő képesség.

Szerződéskötés:

A befogadott pályázatok beküldőinek december 10-ig megküldjük a szerződést.
A aláírt szerződés visszaküldésének határideje: legkésőbb 2008. december 20.
Amennyiben a megadott határidőig nem érkezik vissza a szerződés, úgy a helyet másnak ajánljuk fel.

Részvételi díj:

A részvételi díjat az alapítvány kuratóriuma sávosan határozza meg.
Kereskedők esetében ennek minimum összege: 60.000 – 100.000 Ft + Áfa / 3 nap, amely függ a terület nagyságától, az installáció minőségétől, az elhelyezkedéstől és a forgalmazott terméktől.
Vendéglátósok esetében a fesztiváli standard hely 150.000 Ft + Áfa / 3 nap (4 m2-es faház bérleti díját, világítás, áramvételi lehetőséget és tájékoztató tábla díját az ár tartalmazza), az ettől eltérő igények egyedi megállapodás tárgyát képezik.

A pályázatot kiíró szervező:

“Több, mint legenda…” Közhasznú Alapítvány
Cím: 3525 Miskolc, Kossuth u. 4.
Telefon: 46/508-806
Fax: 46/508-807
E-mail: kocsonyakereskedo@gmail.com

Miskolc, 2008. október 15.

“Több, mint legenda…”
Közhasznú Alapítvány Kuratóriuma
hirdetés