Papír gyulladt meg egy nyíregyházi társasház pincéjében- Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy tizenkét négyzetméteres hétvégi ház hétfőn délután Nyírturán, az Ószőlő dűlőben. A nyíregyházi hivatásos és önkéntes tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. A tüzet feltehetően egy túlmelegedett kályha okozhatta.

Összehordott papír gyulladt meg egy nyíregyházi társasház pincéjében hétfőn este a Stadion utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltania. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, majd a füsttel telítődött épületrészeket túlnyomásos ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Százötven négyzetméteres üzlethelyiség tetőszerkezete gyulladt ki az esti órákban Tunyogmatolcson, a Széchenyi utcában. A fehérgyarmati, a mátészalkai hivatásos tűzoltók hat vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett. Személyi sérülés nem történt, a lángok feltehetően elektromos zárlat miatt csaphattak fel.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés