Parázs meccsen döntetlennel zárták az évet

Parázs meccsen döntetlennel zárták az évet
Parázs meccsen döntetlennel zárták az évet - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – Az NB III-as nyírbátori futballcsapat 1–1-es eredményt ért el a korábbi edzője, Fogarasi Zoltán által irányított Cigánd otthonában.

Az esztendő utolsó mérkőzése hivatalosan a tavaszi nyitányt jelentette az NB III-ban is, de a cigándi mérkőzésen nem idény eleji formában játszottak a csapatok. A hazaiak láthatóan fel voltak tüzelve, míg a Bátor okos játékkal próbálta a cigándi rohamokat megakadályozni, Lipcsei Márk nagy szóló után szerzett gólja megnyugtatta a Nyírbátort, de egy védelmi megingás egyenlítéshez juttatta a házigazdát. A második játékrészben a cigándiak mindent beleadtak, de a bátori kontrák is állandó veszélyt jelentettek. Igazságos döntetlen született.

NB III.: Keleti csoport, 16. forduló

Cigánd SE–Nyírbátori FC 1–1 (1–1)

Cigánd, 300 néző, v.: Szilágyi S.

Cigánd: Sánta T. – Pócsi, Sipos T., Tempfli, Varga K., Ur, Baksa Z., Vasas V., Vicickó, Varga Z., Roszel. Edző: Fogarasi Zoltán.
Nyírbátor: Tóth Sz. – Boros D., Jeddi, Mészáros M., Csáki J., Lipcsei M., Erdei Z. (Lukács B., 86.), Ambrusz, Ráti (Haburcsák K., 63.), Vasas T., Szilágyi K. Edző: Márton István.

Jó: Pócsi, Baksa, Ur, Varga Z., Roszel, illetve Tóth Sz., Csáki J., Lipcsei M., Ambrusz, Jeddi. (Tudósító: Janovics János)

Fogarasi Zoltán: – A mérkőzés összképe alapján úgy érzem, győzelmet érdemeltünk volna. A játékvezető egy szabályos gólunk után középre intett, majd a szél által felfújt zászlóval álló asszisztenshez rohant, és érvénytelenítette a találatunkat. Ettől jobban nem mennék bele, de elképesztő dolgok történtek a mérkőzésen. Sajnos a döntetlen azért igazságos, mert mindent megtettünk a győzelemért, míg a vendégek a vereség elkerüléséért. Kilencven percre ugyan félretettem az érzelmeket, de öröm volt újra találkozni azokkal a vezetőkkel és régi játékosaimmal, akikkel együtt kiharcoltuk, hogy a nyírbátori csapat ebben az erős NB III-ban szerepelhessen.
Márton István: – Parázs hangulatú mérkőzésen nem játszottunk igazán jól, de küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk. Büszke vagyok a csapatomra.Sporthírek


hirdetés