Párban várják majd a csukákat Rakamazon

A tavalyi verseny egyik fogása
A tavalyi verseny egyik fogása
Rakamaz – Páros csukafogó versenyt rendez november 7-én, szombaton a rakamazi Nagy-Morotván a helyi Cormoran Sporthorgász és Természetvédő Egyesület.

A nevezési díjas (600 forint) megmérettetésre a helyszínen lehet majd regisztrálni. A szervezők minden versenyzőt meghívnak egy finom ebédre. A nevezés, a sorsolás 7 órától lesz, maga a verseny 8 órától 12 óráig tart. Az ünnepélyes eredményhirdetés 12.30-kor kezdődik.

– Lehet horgászni partról és csónakból is, természetesen ezt külön-külön értékeljük – avatta be lapunkat a versenyszabályokba Biri Imre, az egyesület alelnöke. – Csónakot még nem tudunk adni, arról mindenkinek magának kell gondoskodnia. A parton a csapatok egy-egy szektort kapnak, a csónakkal lévők egy meghatározott területen egymás zavarása nélkül horgászhatnak. A csapattagok egymást segítve, az engedélyezett rablóhalas horgászmódszerek használatával horgászhatnak. A halak súlya a mérvadó, és a csapat összteljesítménye dönt. A legnagyobb halat fogó versenyzőt külön értékeljük. Az eredményhirdetéskor díjazzuk a parton és a csónakból horgászók első három helyezettjét, valamint jutalmat kap a legnagyobb halat fogó horgász is.

KM

Címkék: , ,hirdetés