Parfümöt lopott volna – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Parfümöt lopott volna – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. szeptember 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást N. István 46 éves ramocsaházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. szeptember 14-én egyik hozzátartozója baktalórántházi lakásába a bejárati ajtó befeszítésével bement, majd az éjszakát ott töltötte. Miután a ház egyik lakója a reggeli órákban hazatért és észrevette az egyik szobában a férfit, azonnal értesítette a rendőrséget. A járőrök N. Istvánt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Zs. Erika 40 éves budapesti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2014. szeptember 14-én egy mátészalkai áruházból az áruvédelmi eszköz eltávolításával parfümöt kísérelt meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök Zs. Erikát a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés