Párját akarta lefotózni, de egy riasztó koponya jelent meg a képen Nyíregyházán

Akt.:
Párját akarta lefotózni, de egy riasztó koponya jelent meg a képen Nyíregyházán
Nyíregyháza – Olvasónk kísértetsztori felhívásunkra egy hátborzongató fotót küldött. Kísértet garázdálkodott volna a szobában?

Olvasónk azt írta, hogy a kép 2006-ban készült, és a volt párja készítette róla. Az ágyban feküdt, de aztán valami különös jelent meg a képen.

koponyaMozgó függöny, áram nélkül szóló tévé – Megmagyarázhatatlan dolgok történnek a váncsodi szellemházban

Halloween alkalmából elkezdtük felkutatni a legfélelmetesebb szellemsztorikat, erre a felhívásunkra érkezett most egy hátborzongató írás Váncsodról. Olvasónk egy olyan házról számolt be, amiben már rég nem lakik senki, mégis érthetetlen jelenségek történnek ott.

Elképesztő! Biztonsági kamerán bukkantak fel a régi halott lakók Tiszavasváriban

A házunk falára kamera van felszerelve, melyen az utcafronti mozgást látom a dolgozószobámban lévő monitoron. Éppen új kerítést csináltattunk akkor tájt, melynek készítése még folyamatban volt – kezdi történetét olvasónk.

 

 

“A sóstói erdőben van valami…” – Különös, suttogó alak hozta rá a frászt olvasónkra a fák között

Közeleg a Halloween, és idén is arra kértük olvasóinkat, küldjenek nekünk kísértettörténeteket. Egy nyíregyházi olvasónk hátborzongató találkozásáról írt nekünk: valaki, vagy valami a frászt hozta rá a sóstói erdőben.További hírek a Magyarország kategóriából


hirdetés