Parkoló kocsira borult egy nagyméretű fa Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Parkoló kocsira borult egy nagyméretű fa Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtök délelőtt a 41-es számú főúton, a 28-as kilométernél, Baktalórántháza közelében. A balesetben hárman sérültek meg. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A gépkocsik elszállításáról a tulajdonosok gondoskodtak.

Egy húsz méter magas fa több ága leszakadt, a járókelőket veszélyeztette csütörtök délután Nyíregyházán, a Viola utcában. A város hivatásos egységei gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével távolították el a lelógó ágakat és szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Egy parkoló személygépkocsira borult egy nagyméretű fa csütörtök délután Nyíregyházán, a Berenát utcában. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és csörlő segítségével szabadították ki a járművet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés