Párosban nagy meglepetés

Poór Tibor (balra) és Soós Tamás nyert egyéniben
Poór Tibor (balra) és Soós Tamás nyert egyéniben - © Fotó: Apagy SE
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A fiatalon elhunyt asztaliteniszezőre, Szmolka Csabára versennyel emlékeztek Nyírtéten.

Harmadik alkalommal rendezték meg a két ünnep közötti emlékversenyt Nyírtéten, ahol a település fiatalon elhunyt asztaliteniszezőjének, Szmolka Csabának az emlékét ápolják ilyen módon.

A viadalon külön-külön kategóriát alkottak a kiemelt és a megyei bajnokságban szereplő versenyzők, párosban pedig együtt indultak, miként az újonc korosztályban a fiúk és a lányok. A kiemelt kategóriában immár másodjára szerezte meg az elsőséget az apagyi Poór Tibor, míg a megyei kategóriában első alkalommal győzött a hazai klub színeiben szereplő Soós Tamás. Nem kis meglepetést okozott, hogy párosban (valamennyi duót egy-egy kiemelt és megyei kategóriájú versenyző alkototta) a Nyikor Róbert, Pintye Miklós apagyi duó végzett az élen. A gyerekek versenyét Dani Hanna nyerte.

Emlékverseny

3. Szmolka Csaba-emlékverseny, Nyírtét

Kiemelt kategória: 1. Poór Tibor, 2. Fodor Géza, 3. Fodor István és Hanustyák Csaba (valamennyien Apagy SE).

Megyei egyéni kategória: 1. Soós Tamás (KSE Nyírtét), 2. Polgári Balázs (Apagy SE), 3. Bocz János és Garad József (mindkettő KSE Nyírtét)l
Összevont páros: 1. Nyikos Róbert, Pintye Miklós (Apagy SE), 2. Fodor Géza, Garad József (Apagy SE, KSE Nyírtét), 3. Poór Tibor, Severnyák József (Apagy SE, KSE Nyírtét) és Fodor István, Király Ferenc (Apagy SE).

Újonc fiú-lány összevont kategória: 1. Dani Hanna, 2. Pekk Lili, 3. Sinka Milán és Kiss Marcell.
hirdetés