Párosban vereség az indiai évnyitón

A meccs előtt még elszánt volt a Fucsovics Márton (balra), Mihail Kukuskin duó
A meccs előtt még elszánt volt a Fucsovics Márton (balra), Mihail Kukuskin duó - © Fotó: Facebook
Nyíregyháza – Fucsovics Márton egyesben a negyedik kiemelt testén juthat a legjobb nyolc közé.

Amilyen gyors győzelemmel indult egyesben Fucsovics Márton (85. a világranglistán) idénye egyéniben az indiai Punéban, ahol 501 345 dollár összdíjazású, keménypályás ATP-250-es tornán vesz részt, olyan gyorsan véget ért a keddi párosmérkőzése is – ám sajnos vereséggel.

A nyíregyházi teniszező a kazah Mihail Kukuskin (74.) oldalán indult, és egyforma szerelésükben kétségtelenül jól festettek a pályán. A Robert Lindstedt (párosban a 72.), Franko Skugor (párosban 42.) svéd-horvát duót ugyanis nem véletlenül emelték ki az első helyen, ezt érezni lehetett a meccs alatt, amelyet végül 6:4, 6:1-re nyert meg Lindstedt és Skugor, így ők jutottak be a legjobb nyolc közé.

Egyesben ugyanez az esély adva van Marci számára, bár nem a legkönnyebb a sorsolása, hiszen a negyedik helyen kiemelt, ennek megfelelően az első fordulóban erőnyerő Benoit Paire (41.) ellen lép pályára. A francia játékossal korábban egyszer találkozott Fucsovics, tavaly tavasszal a Sophia Antipolis-i challengerverseny negyeddöntőjében, és azt a meccset Paire nyerte meg 7:5, 6:3-ra. Igaz, akkor salakos volt a borítás, most pedig a Marci szívéhez és stílusához jóval közelebb álló kemény borításon találkoznak.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés