Patonay Imre újabb egy évig a DEAC-nál

Akt.:
Patonay Imre újabb egy évig a DEAC-nál
© Fotó: deacbasket.hu
Debrecen – Története első A-csoportos szezonjában a 11. helyen végző DEAC vezetősége Berényi Sándor vezetőedző után Patonay Imre szakmai tanácsadóval is sikeresen megállapodott.

A legendás szakember márciusban érkezett Debrecenbe, leigazolása pedig telitalálatnak bizonyult, hiszen a többhónapos nyeretlenségi sorozat már az első mérkőzésen meg is szakadt. Március közepi csatlakozása után a DEAC tíz mérkőzést játszott a bajnokságban, melyből hatot meg is nyert.

– Nagyon örülünk, hogy Berényi Sándor után vele is ilyen hamar meg tudtunk állapodni. Tudomásom szerint több csapat is szerette volna, ha náluk folytatja, de mi ragaszkodtunk hozzá. Szakmai tudásával, tapasztalataival, meglátásaival és markáns személyiségével nagyszerűen kiegészíti a tehetséges és ambiciózus edzőinket.

Eredetileg csak a szezon végéig érkezett hozzánk, de annyira jól sült el a Debrecenbe hozatala, hogy nem is volt kérdés, hogy a következő évadra is meggyőzzük a folytatásról”

– mondta a megállapodásról Becsky István szakosztályvezető.

Erdei Ádám | deacbasket.hu


Berényi Sándor marad a kispadon
Debrecen - Becsky István úgy érzi, volt, amiben ő is hibázott, de a lényeg, hogy jól szerepeltek. Véget ért a DEAC kosárlabdacsapatának első A-csoportos szezonja: összességében elmondható, hogy egy rendkívül hullámzó évad után pozitívan zárult a bajnoki év. Az együttes az utolsó mérkőzésen egy kö...
hirdetés