Peches Pekk, boldog Baracsi

Peches Pekk, boldog Baracsi
Két és fél év után győzelemmel tért vissza a nyírbátori kispadra az edző. Edzőtábor Erdélyben. Az alapozás tapasztalatai. [.pdf – 42KB]

Micsoda Pekk! A megyei labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonnyitóján 1–1-es állásnál a 40. percben emberhátrányba került Nyírbátorban a nyírkarászi együttes: a rövid hazaadásnál Szarka lecsapott a labdára, majd a nyilvánvaló gólhelyzetben Pekk kapus szabálytalankodott vele, akinek Szabó I. játékvezető rögvest felmutatta a piros lapot. A tizenegyest gólra váltották a bátoriak, így minden szempontból előnyös pozícióban készülődhettek a térfélcserére.

Győztes visszatérés

Előreléptek
– Két helyet léptünk
előre a győzelemmel, a nyolcadikok vagyunk, és ha sikerülne legközelebb
is nyerni, a kiegyensúlyozott mezőnyben tovább lehetne erősíteni a helyünket.
A szintén három ponttal kezdő Nagykállóhoz utazunk, és ott szeretnénk folytatni,
ahol a Nyírkarász ellen abbahagytuk – ígérte Baracsi János.

– Alkalmazkodtunk a vendégek kényszerből megváltozott felállásához, és még egyszer sikerült bevenni a kapujukat, amit egyébként remekül őrzött a becserélt Kisari. Utólag bevallom, tartottam a meccstől, melyen egy szervezett együttest győztünk le – idézte fel a bajnokit Baracsi János, aki amikor hosszú évekkel ezelőtt a korosztályos csapat edzője volt Nyírbátorban, a karásziakat jelenleg irányító Tóth János foglalkozott a felnőtt együttessel, tehát emiatt is fontos volt a számára a tavaszi nyitány.

Baracsi korábban 2003 októberében ült utoljára a bátori kispadon, ilyen visszatérésben reménykedett. Ráadásul megújult a klubház, kicsinosították az öltözőket, megszépült a környezet, most már csak a csapatot kell rendbe tenni.

– Ladányi Tóth Lajos –
hirdetés