Péniszek és értékrendek

Illusztráció
Illusztráció
Bár sok férfi és nő, saját bevallása szerint, a nagyobb méretet részesíti előnyben, ennek jobbára esztétikai okai vannak.

A jelenség ahhoz hasonlítható, mint amikor a férfiak a nagymellű hölgyek társaságát keresik. Gyakorlati szempontból azonban nincs akkora jelentősége a pénisz hosszának. Minden a hölgy nemi szervének méretein, ill. a párosításon múlik. Sőt! Olyan Hölgyek is szép számmal vannak, akiket kifejezetten riaszt a jókora méret. A szexualitásban azonban vannak olyan trükkök, amikkel a kis mérettel megáldott férfiak bátran versenyre hívhatják a nagy szerszámú vetélytársaikat!

A tények tükrében

A nők szeretik a „telítettség” érzetét, a vagina belső kétharmadában nincsenek érzékeny idegvégződések, a hossznak tehát ebből a szempontból nincs igazi jelentősége. A különbség, amit a nő meghatározónak érezhet két pénisz között, sokkal inkább a kerületek különbsége. A közhiedelemmel ellentétben a vastagság sokkal fontosabb tényező, mint a hossz.

Túl hosszú sem jó!

A túlságosan hosszú pénisz ráadásul örömök helyett bajok forrásává is válhat. Erről panaszkodik egyik olvasónk is. Bár a vagina rendkívül rugalmas (egy bébi is kifér rajta!), a méhnyakban végződik. Bizonyos pozíciókban, ha a férfinek hosszú pénisze van, a méhnyak folyamatos irritációnak van kitéve. Vannak nők, akik szeretik ezt az érzést, másoknak kimondottan kényelmetlen, sőt egyenesen fájdalmas. Ilyenkor ajánlatos bőséges síkosítószert használni, és pozíciót változtatni. A legjobb síkosítószer az egyszerű gyógyszertári vazelin! Nem szentírás tehát, hogy csupán a nagy pénisszel rendelkező urak lehetnek jó szeretők. A siker a kombináción múlik.

Egyszerű trükkök apró pajtásoknak!

Amiben minden nő egyetért: a vaginális orgazmus és a klitorális orgazmus együtt az igazi. Sok férfinek elegendő lenne, ha fájdalmas nagyobbító műtét helyett a fityma bőrébe néhány apró golyóbist rakatna. Ezek a nagyon egyszerű eszközök néhány nap alatt gyógyulnak, egyáltalán semmi veszélyt nem jelentenek a férfi egészségére nézve, hiszen fertőtlenített eszközöket használnak, és a partner nők kéjérzete hirtelen megnövekszik.

A másik kiegészítő módszer a péniszre felhúzható eszköz, ami a csiklót stimulálja az aktus közben. Ez a mérettől függetlenül bárkinél használható. Ha a statisztikáknak hinni lehet, a nőknek több mint fele nem élt még át vaginális orgazmust, sőt, a nők bevallása szerint a vaginális orgazmus átélése hosszabb tanulást igényel, és sajnos nem mindig jön össze, ellenben a klitorális orgazmust viszonylag könnyű előidézni egy kis becézgetéssel.

A teljes cikk a Harmonet oldalán olvasható.
hirdetés