Pénzt akart lopni a nyíregyházi optikai bolt kasszájából – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Pénzt akart lopni a nyíregyházi optikai bolt kasszájából – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: getty images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. augusztus 15-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2016. augusztus 15-én Hodászon elfogták M. Sándor 44 éves helyi lakost. A férfi ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja kábítószerrel visszaélés vétség elkövetése miatt körözést adott ki. Az egyenruhások a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 39 éves helyi lakos ellen. A férfi 2016. augusztus 15-én egy nyíregyházi optikai üzlet nyitott kasszájából készpénzt kísérelt meg eltulajdonítani, amit az eladó észrevett, és felszólította, hogy adja vissza a részére. A férfi kérésének eleget tett. A járőrök a bejelentést követően az elkövetőt előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 20 éves nyírmadai lakos ellen. A rendőrök a nőt 2016. augusztus 15-én a 41-es számú főút mellett, Baktalórántháza külterületén tetten érték, amint szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a nőt a kapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 18 éves kislétai lakos és két 24 éves, valamint egy 38 éves nyírvasvári lakos ellen. A férfiak 2016. augusztus 15-én egy Pócspetri külterületén lévő földről több mázsa dinnyét tulajdonítottak el, amit gépjárműbe pakolva szállítottak el. A rendőrök út közben igazoltatták a jármű sofőrjét, melynek során a gépkocsiban az ellopott termést megtalálták. A járőrök az elkövetőket a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés