Permetezés Nyíregyházán

Akt.:
Kombinált vegyszeres permetezést végeztet a NYÍRVV Nonprofit Kft. a város turisztikai-, sport- és kulturális szempontból kiemelt területein: Bujtosi városliget és Örökösföld füves területei, Robinson- domb, erdei sétáló utak, Ózon panzió és Csalóköz, Sóstófürdő füves, ligetes területei, valamint a tópartok.

A permetezés a növényi vegetáció védelmén túl hatékonyan riasztja és gyéríti a kellemetlen szúró-csípő rovarokat, valamint a rovarkártevőket. /Pl: szívó-rágó kártevők, atkafélék, szúnyog, pattanóbogár, stb/.

A védekezéseket a közelgő kánikula teszi szükségessé, a melegben ugyanis a fajok tömeges megjelenésére kell számítani.

A permetezéseket a NYÍRVV Nonprofit Kft. megbízásából a Tréner Kft. végzi az éjszakai órákban (23 – 05 óra között), hogy a túrázókat, sportolni vágyókat ne zavarja, és a méhkímélő technológia feltételeinek is megfeleljen.

Az alkalmazott növényvédő szerek kizárólag közterületen felhasználható, speciális rovarölő- és riasztó, atkaölő kombinációk, melyek az emberekre és melegvérű állatokra nem jelentenek veszélyt, ugyanakkor az érintett zöld területeken a legeltetést, takarmánygyűjtést nem javasoljuk!

– NYÍRVV –
hirdetés