Permetezés Nyíregyházán

Nyíregyháza – A NYÍRVV Nonprofit Kft. kombinált vegyszeres permetezést végeztet a város turisztikai-, sport- és kulturális szempontból népszerű területein. (Bujtosi városliget, Örökösföld füves területei, Robinson- domb, erdei sétáló utak, Csaló köz, Sóstófürdő füves, ligetes területei, tópartok.)

A permetezés a növények védelme mellett riasztja és gyéríti a kellemetlen szúró-csípő rovarokat, valamint a rovarkártevőket. (Pl: szívó-rágó kártevők, atkafélék, szúnyog, pattanóbogár, stb.). A védekezést indokolja, hogy a meleg, csapadékos időjárás kedvező feltételeket biztosít a rovarok szaporodásához, így a közelgő kánikula időszakában a fajok tömeges megjelenésére kell számítani.

A permetezéseket a Tréner Kft. végzi az éjszakai órákban (23 – 05 óra között), így a túrázókat, sportolókat nem zavarja, és a méheket is kíméli.

Az alkalmazott növényvédő szerek az emberre és melegvérű állatokra nem jelentenek veszélyt, ennek ellenére az érintett zöld területeken a legeltetés, takarmánygyűjtés nem javasolt.

– NYÍRVV –
hirdetés